#layer1 { height: 100px; width: 100px; left: 50%; margin-left:160px;top: 220px; position: absolute; visibility: visible; }


 

Geachte Klant

U kent Abena wellicht als de Deense producent van top kwaliteit incontinentieproducten. Abena is veel meer dan dat...

Abena Re-Seller is een wereldwijde onafhankelijke divisie van de Abena Groep , welke in 1953 is opgericht in Denemarken. Ons belangrijkste doel is om de beste kwaliteit disposable producten wereldwijd te sourcen tegen de meest gunstige prijzen.

Wat bieden we

Onze kerncompetenties zijn zonder meer gezondheidszorg gerelateerde poducten. Daarnaast gebruiken wij onze expertise ook om andere disposables te sourcen, zoals afvalzakken, handschoenen, hygiëne producten etc. We maken gebruik van ons wereldwijde netwerk om producten uit bijvoorbeeld China, Viëtnam en Turkije te importeren waar het kwaliteit- en prijsniveau gunstig is.

 

We streven naar de beste prijs/kwaliteitverhouding verkrijgbaar in de markt. In vergelijking met concurrenten, kan Abena Re-Seller dezelfde of vaak betere kwaliteit leveren tegen gunstigere condities. Tevens heeft u de unieke mogelijkheid om pallets te combineren met andere producten.

 

 

Hoe doen we het

We zijn niet alleen experts in het wereldwijd sourcen, maar ook in het stringent en gedetailleerd uitvoeren van kwaliteitcontroles. Dit kan alleen bereikt worden door onze medewerkers van de lokale sourcing kantoren die de lokale taal spreken en de bedrijfscultuur kennen.

 

 

 



 

"Als inkoper verzeker ik u de beste producten tegen de best mogelijke prijs"
 

 

Sune Terp-Nielsen
Manager Sourcing Kantoor

Handschoenen . Beschermende kleding . Bedbescherming . Huidverzorging . Wondzorg . Fixatiebroek . Hygiƫneproducten . Afvalmanagement